Annons

dejtat 3 gånger larsson Bröstförstoring maj 2017 - Citadellkliniken - Landskrona Peter Cosmo - Opbröst

Bild för Opbröst
badoo dejting östersund meny Opbröst

dejtat 3 gånger ironman dejtat 3 gånger uppställning dejting i göteborg jobb Barn: 2 barn, gratis dejtingsidor flashback bilder dejta utländska tjejer youtube Ålder: 27år, dejtat 3 gånger swedbank dejtingsajter på nätet ica Längd 163 cm, bästa dejtingsajt i sverige wiki dejtat 3 gånger snabbare Vikt 48 kg
dejting i göteborg quiz Bröstförstoring
dejta utländska tjejer instagram dejtingsajter på nätet billigt Konsulation: 10/3 läkaren Peter cosmo, citadellliniken
dejta utländska tjejer hånglar dejtingsajt twoo login Konsultation 2: 24/4 sjuksköterskan Ingela Larsson citadellkliniken 
nätdejting känns hopplöst förälskad presentation på en dejtingsajt Op: 15/5 Peter cosmo Citadellkliniken
nätdejting känns hopplöst fall presentera sig på en dejtingsajt inplantat storlek: 510 cc course high profil texturerad bakom bröstmuskeln blir det.
nätdejting känns hopplöst kär dejtingsajt under 18 ving Storlek före op: Fyller inte ens A-kupa
dejtingsajt för döva människor dejtingsajt under 18 västerås Storlek efter op: ? 65F/ 70F

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
badoo dejting östersund malmö måndag, 15 maj, 2017

dejtingsajt för döva läsa Då var det den 15 maj och nu är det dags för min bröstförstoring.! :)

dejtat 3 gånger nordea Jag sov ganska dålig natten där till den 15:de och vaknade halv fem. Min klocka skulle ringa 05,40 men det va bara att gå upp och vara glad :)
Gjorde mig iordning och klädde mig i mjukis, Linné och munkjacka samt foppatofflor.
Borstade håret extra mycket och satte igång vatten till mitt te jag skulle dricka i samband med antibiotikan, tog givetvis ett glas saft oxå :)
Klockan blev 06,00 då gick jag ut med hundarna sedan 06,15 var d dags att köra mot citadellkliniken Landskrona :) väl framme 07,52 anmälde jag mig i reception, där hon bl.a. Dubbelkolla om jag fått återbesökstid och det hade jag, hon kolla så jag hade med hälsopapperna och det hade jag. Sedan sa hon gå upp till plan 2 och sitt i väntrummet så kallar dom på dig sen.
Väl där så satt jag i 1 minut sedan kom ssk och kallade på mig.
På vägen upp pratade vi om de fina vädret och hon sa även att eftersom jag var första patienten så fick jag det bästa rummet med bästa utsikten :D det tackar jag för :) för det var så himla fint med den havsutsikten :) (fick rum nr 13)
Väl på rummet plockade hon fram morgonrocken , morgontofflor och strumpor jag skulle ha efter min dusch med bakteriedödande tvål.
Hon fick mina hälsopapper och sedan sa hon ta nu inte tvålen i ansiktet och definitivt inte mellan benen haha. Ca 07,25 ringer Peter och då är han redo för dig sa hon så vi får nog skynda oss, japp sa jag och kollade klockan. Då va den 07,05 haha
In snabbt in i duschen och var klar på 10 minuter.
Hon kom tillbaka med lugnande (den var god :) ) samt två alvedon en kapsel med "panodil" och en annan blå pilla :/
Vi testade ut bh, hon tog 65F sedan gick hon igen.
Klockan 07,30 kom hon in och sa att Peter var beredd att ta emot mig, så vi gick ner till hans rum och där såg man ett stort leende jag aldrig sett på han innan, han sa att han skulle fota mig så det gjorde vi, sedan ritad han lite streck :) sen va det bara att vandra ner till op salen. Väl där Mötte jag två glada narkosläkare, sköterska. Det hälsade och vi pratade om vad som skulle hända och i vilken ordning dom gjorde.
Väl där så sa narkosläkaren, så då är det dags att sova lite :) okej sa jag, jag och sköterskan pratade om bikini och om jag kollat ut några bikini. Ja sa jag, jag har hittat många men vet ju inte vad jag ska ha för storlek haha. Sant sa hon men visst finns där många jätte snygga färger, ja sa jag sen minns jag inte mer :)
Sen vid 9 tiden hör jag en kille säga, hej j...... har du sovit gott :)
Ja sa jag, har jag fått tuttar nu? Ja sa han allt har gått bra och dom är på plats :) bra sa jag, -vi ska rulla upp dig på rummet nu och vi ska ta hissen så du vet. Okej sa jag. Sen minns jag inte så mycket mer än att jag tittade lite i hissen sen är det borta igen.
Väl på rummet kontaktade jag mamma och pappa samt min sambo att allt gått bra och upptäckte att droppet läckte på mig så ssk fixade det. Sen kom ssk in igen och frågade hur jag mådde. Och då va det tydligen två timmar efter, så vid 11 tiden haha (somnade nog) jag har lite tryck sa jag och det spänner en del. Okej sa hon, och hämtade medicin som hon satte i kanylen, tillsammans med droppet.
Har legat och fått medicin till och från sedan dess. Åt även yoghurt vid 11,30 hur gott som helst :) Första toa besöket var hur bra som helst inga problem alls. Har gått nu 5 ggr :) ( klockan är nu 18,23 i skrivande stund).
Min mamma kom vid ca 12,30 tiden och hjälpte mig med min percing bl.a. Och pratade lite sen åkte hon igen.
Peter cosmo kom in vid 17 tiden och kollade bh:n så den satt bra, men det gjorde den inte. Det var tydligen fel storlek :/ jag skulle ha 65E ist och fy bävelen säger jag bara vad ont det gjorde att byta bh.. men nu sitter den och det känns bättre än den andra :)
Han sa även att allt hade gått bra, inga blödningar och allt flöt på som bara den. Han sa det va den bästa operationen han hade gjort som första operation på morgonen :)
Sen gick han igen.
Och då hade jag ont efter han gick,så jag fick alvedon och en morfin och innan han kom fick jag smärtlindring insprutat i kanylen men den hjälpe inte och det fick jag vid fyra. Men morfinet och alvedonen hjälpte jätte bra (Y)
Sen vid 18 tiden beställde jag in mat, blev gulaschsoppa med mjölk :) gott gott va det :)
Och nu till efterrätt blir det kaffe :)
Vid 22 tiden fick jag min medicin kur för natten. Och somna direkt.
Men vakna igen halv tolv, och hade ont så fick smärtstillande, men det hjälpte inte :/
Så klockan 2 på natten fick jag morfin ist. Sov totalt 3 timmar denna natten :( klockan 6 på morgonen fick jag all medicin plus frukost. Gott va det, och givetvis morgonkaffe.

dejtingsajter omdöme tradera Tycker allt har gått bra :) och personalen va hur Goa som helst :)
Jag tackar och bugar för allt :)
Väldigt trevlig personal och rekommenderar Peter cosmo :)

gratis dejtingsidor flashback inlägg PS en uppdatering kommer efter ett tag :)

dejtat 3 gånger handelsbanken dejta via sms iphone 2017, maj 22 - 11:29
dejtat 3 gånger minus xplo
Bild för xplo
 Offline
dejtat 3 gånger godnatt Senast sedd: 10 tim 14 min sedan
Silver
dejting i göteborg yr Medlem: 2017-05-07 21:01

dejtingsajter utan registrering comviq Skön historia då även jag har tänkt att Peter ska få operera mina bröst! Hur ser dem ut i dagsläget? Hur var smärtan de första dagarna och hur mycket har du klarat av att göra på egen hand? Grattis till boobsen förresten!!

gratis dejtingsidor flashback forum dejtingsajt twoo wiki 2017, juli 2 - 11:00
gratis dejtingsidor flashback skvaller anrli
Bild för anrli
 Offline
dejta utländska tjejer flashback Senast sedd: 3 veckor 6 dagar sedan
Silver
dejtingsajt twoo konto Medlem: 2017-05-13 10:23

dejtingsajter utan registrering casino Följer denna tråden och hoppas på en uppdatering :)
Jag ska på konsultation hos Peter imorgon.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser