Annons

dejtingsajter i norge quiz Bröstförstoring jun 2017 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - GeminiGirl89

Bild för GeminiGirl89
singel date.no GeminiGirl89

dejta helt gratis saker 28år, 168 cm, 60 kg, inga barn
Konsultation: Patrik Höijer, Nordiska Kliniken (13/6)
Strl före operation: 75C /240-260 cc egen vävnad
Strl efter operation: -

nätdejting akademiker verlag Operation: Patrik Höijer, Nordiska Kliniken (26/6)
380 cc Motiva Ergonomix Demi
Önskat resultat: fylligt, naturligt

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
dejtingsida asiater kryssord måndag, 26 juni, 2017

nätdejting för och nackdelar centerpartiet Jag hade min bröstförstoring obokad till i 13.30 den 25:e juni. Hela söndagen hade jag planerat med saker inför tiden efter operationen, hade t ex lagat 16 olika måltider. Jag är singel så planering inför ingreppet har varit a och o. Jag hade läst/hört väldigt många olika berättelser och kvinnor som haft det otroligt jobbigt dagarna efter operationen så ville verkligen vara förberedd för det värsta.

första dejten vad ska man göra Min operation var otroligt smidig. Min tid blev nog bara försenad med 30-45 mins vilket inte gjorde så mycket. Jag hade tid att läsa min tidning som jag tagit med mig. Fick känslan nästan att det var ett spa när man satt där i badrocken och de frostade glasen. Men kring 14.00 kom Patrik för att börja rita och ta före bilderna. Han frågade om jag fortfarande ville ha samma stl (Motiva Ergonomix 380 cc, demi) som vi diskuterat innan. Jag har hela tiden gått på hans rekommendation så det var inga frågeställningar där.

dejta helt gratis virusskydd Efter kanske 10 mins kom narkosläkaren, Ove, och började pratade om nedsövning. Han var jättehärlig och förtroendeingivande. Narkosen slog till direkt, ingen nedräkning eller något. Det nästa jag vet vaknar jag någon timme senare (strax efter 15.00) och få spänner det väldigt mycket om brösten. Just det, jag har ju nya bröst!

dejta helt gratis virusprogram Jag var väldigt rastlös och ville bara därifrån men det kunde jag inte av självklara anledningar. Fick min fika men jag mådde extremt illa så jag fick någon intravenös medicin som hjälpte direkt.

dejta helt gratis nätdejting Min kompis kom och hämtade mig strax efter 17.00 och gick med mig hem. Jag var ganska snurrig, lite som jag var full så det var skönt att ha någon som eskorterade mig hem.

dejta helt gratis online Nu är jag på dag 4 och jag måste säga att jag har haft väldigt lite smärta. Jag har inte haft några som helst problem att ta mig runt eller göra saker själv. Däremot har jag ganska ont mitt i natten och vaknar ett par gånger över att brösten gör ont pga tyngden, speciellt det högra bröstet. Men då tar jag smärtstillande och sover jag en bit till.

dejta helt gratis yrkesutbildningar Men det har gått extremt bra!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser