Annons
sms von date babe sms jessy date sms von date fun 2017, juli 3 - 00:03
sms voor date Acnescarred
Bild för Acnescarred
 Offline
sms date verabredung Senast sedd: 6 tim 49 min sedan
Silver
sms von date fun bekommen Medlem: 2017-03-01 19:01

Acneärr

sms date de validité expirée iphone Finns det någon här inne med erfarenhet av sk "ärrkirurgi" på Akademikliniken. Jag har varit hos Shahla Passian på AK i Stockholm och utfört vad hon kallade för ärrkirurgi, försökte få det specificerat vad det skulle innebära innan, men då jag var på konsultationen så var jag där för att jag var intresserad av att få laser behandling, men hon övertalade mig till denna behandlingen istället då det lät så himla bra. Jag önskar nu i efterhand att jag frågat mer då jag var där på konsultation. Jag bor i Malmö och konsultationen var i Stockholm så det var inte direkt bara att åka dit igen på konsultation, och via mail fick jag ingen vidare klarhet. Men jag valde att åka dit för behandlingen i alla fall. Behandlingen innebar att hon stansade ut ärren med hjälp av ett verktyg som skapade runda hål runt ärren. Jag trodde hon skulle sy efteråt liknande andra behandlingar jag sett som liknat denna, men det gjorde hon inte, hon hävdade att dem skulle växa igen. Men det enda som hänt är att ärren nu fått skarpare kanter. Det har gått ca fyra månader nu så jag tvivlar på att det blir bättre. Har varit i kontakt via mail men henne efteråt och hon medger att det inte läkt som hon trodde, hon säger att jag skall komma förbi så hon kan titta på det, men då jag redan lagt ut för två resor tur och retur till Stockholm samt 7000kr för behandlingen så känner jag inte att det är aktuellt. Jag har tidigare gjort flertalet behandlingar, bland annat laser, microneedling mfl. vilket hjälpt sudda ut kanterna på ärren. Men allt denna behandling gjort är att jag är tbx på ruta ett. Jag har nu gjort fillers för att försöka dölja. Det är så frustrerande med akne ärr och när man råkar ut för sådant här så blir man så ledsen. Någon annan som varit hos henne och kanske till och med gjort samma behandling?

sms date.de 1 barn, 36år, 169 cm, 68 kg
Bröstförstoring 3ggr
Op 2002, Citadellklinikem Peter Cosmo, 270 cc.
Op 2007, Kosmetisk kirurgi, Falköping, 600cc.
Op 2016, Citadellkliniken, Peter Cosmo, 450cc.
Intresserad av BBL, näskorrigering samt ärrkorrektion från acne.

Annons
dejtingsajt för föräldrar vet dejtingsidor bc jobs 2017, augusti 20 - 11:50
sms date find Queeni
Bild för Queeni
 Offline
sms date fin engagement sfr Senast sedd: 4 dagar 9 tim sedan
Silver
sms date fun Medlem: 2017-06-04 10:24

sms.db date conversion Hej Acnescarred! Vad tråkigt att höra. Jag har själv haft djupa ärr efter vattkoppor i ansiktet sen jag varit ganska liten. Jag vände mig till Strandkliniken i Stockholm och Dr. Igor Safonov efter att ha läst mycket om ärrkorrigering etc. Han var den enda i Sverige som jag kände verkade kunna det här med hud, han är specialist på ärr och ärrkorrigering. Jag gick till honom och frågade om just en metoden läkaren på Akademikliniken använt på dig. Han avrådde mig från det på en gång och sa att det endast skulle ge fler ärr, samt i vissa fall förvärra ärrens utseende. Jag är glad att jag lyssnade på honom. Det han gjorde var att istället använda flera metoder/maskiner, för att sudda ut kanterna på ärren, samt suga ut gropen i ärren till ytan med en maskin som heter vacuum... det gör att vävnaden släpper ytan och blir jämnare med resten av huden, detta sa han var mer långvarigt och bestående, samtidigt slipade han omgivande hudområden för att allting skulle bli jämnare. Jag har gjort 3 behandlingar hittills, och kan se en 60-70% förbättring. Efter varje behandling är jag röd i flera dagar, det blir sårigt på ärren, på Dr Safonovs begäran använder jag också en Vitamin C pulver som jag löser upp i vatten och lägger ihop med en kollagen bildande pad/duk på ärren i två timmar per dag. Det gör att såren/ärren blir ljusare och bildar ny hud.

sms date de validité expirée Jag skulle rekommendera honom till alla som har problem med ärr, han har verkligen varit ett under och jag är så tacksam att jag hittade honom. Han pratar inte så bra svenska och ibland är väldigt tyst under behandlingen, men han frågar hela tiden om det gör ont, om det känns okej, man känner verkligen att han vet vad han gör, han är som en galen vetenskapsman som är heeelt inne i sitt jobb. Väldigt väldigt bra, rekommenderas!

sms date change Om du vill se före & efter bilder på mina ärr kan du skicka ett PM här med din mejl så kan jag mejla dem :)

sms date.com erfahrung http://www.strandkliniken.se/hud_acnearr.asp

sms date chat https://www.youtube.com/channel/UCDzBKNNAJJhDOBPUaKiT3wA

sms date code https://scars1.com/Hero/Dr_Igor_Safonov

sms date converter Längd: 168cm, Vikt: ca: 62kg
Intresserad av: Näsplastik
Har nu: en näsa som jag inte är helt nöjd med.
Vill ha: en liten förbättring, ingen större ändring.
Klinik/Läkare: Letar bra kirurg, inte helt nöjd med kirurgerna i Sverige (skall på konsultation hos P.O.)
Varit på konsultation Näsplastik Jonas Röjdmark 24/7-17

sms date fake sms date format android 2017, september 5 - 17:31
sms date format Acnescarred
Bild för Acnescarred
 Offline
sms date fragen Senast sedd: 6 tim 49 min sedan
Silver
dejta på internet utomlands Medlem: 2017-03-01 19:01

dejtingsajt hbt umeå Hej
Jag har faktiskt också varit hos Igor efter jag var hos AK, ja han verkar bra, jag har dock bara varit där en gång och upplevde dessvärre ingen skillnad, men förstår att man behöver flera behandlingar. Men jag har varit så uppgiven över detta samt har spenderat så mycket pengar och tid på detta. Jag bor ju i södra Sverige. Men jag skall överväga att ta tag i detta igen och åka till Igor. Jag var imponerad över hans sätt att arbeta.

dejtingsajt hbt utbildning 1 barn, 36år, 169 cm, 68 kg
Bröstförstoring 3ggr
Op 2002, Citadellklinikem Peter Cosmo, 270 cc.
Op 2007, Kosmetisk kirurgi, Falköping, 600cc.
Op 2016, Citadellkliniken, Peter Cosmo, 450cc.
Intresserad av BBL, näskorrigering samt ärrkorrektion från acne.