Annons
1 inlägg / 0 nya
skämt om nätdejting rekommenderade dejtingsajter gratis dejtat 2 månader tänder 2017, juli 19 - 12:57
dejtat 2 månader sömn rainingstardust
Bild för rainingstardust
 Offline
dejtat 2 månader utveckling Senast sedd: 11 tim 44 min sedan
Brons
nätdejting dasha pod Medlem: 2013-05-04 16:59

Vad har man för rättigheter om man inte blir nöjd med ett pannlyft?

olika dejtingsajter gratis Hej!
Jag genomförde nyligen ett pannlyft. Dagen efter operation såg det riktigt bra ut. Men för varje dag sedan dess känns det som att gravitationen gör sitt: det som skulle upp åker sakterligen ner.
Jag börjar alltså närma mig läget som det såg ut innan operationen, när det nu gått ca 2.5 v.
Innan operationen var jag väldigt tydlig med att jag inte villa ha några "flikar" på sidorna av ögonen, men de börjar tyda fram (även om de är mindre än förut). Svullnaden är enligt sjuksköterska nere nu. Så jag tänker att resultatet inte kommer bli bättre än vad det är nu

dejtat 2 månader feber Vad har jag för rättigheter om jag inte är nöjd?
Var går gränsen för när en operation kallas som lyckad?
Får jag en ny operation? Eller måste jag betala den själv?
Eller föreslår de att man finjusterar det sista med botox och i så fall vem betalar det och för hur lång framtid? Hur många mm kan botox flytta ögonbryn uppåt?

nätdejting dasha zhukova Jag gjorde även ett mallanansiktslyft i samma veva och även om det blev en förbättring hade jag velat att kindbenen utbuktning skulle sitta ca 5mm högre upp (vilket den gjorde dagen efter op, men sedan förflyttades ner även den).

dejtingsajt kultur jobb Skulle vara otroligt tacksam för hjälp då jag inte har någon som helst aning om hur jag ska "driva" denna fråga vidare.
Har inbokat återbesök hos kirurg om 3 mån (ist för standard 6), men vill gärna agera på detta så tidigt som möjligt för att få till en lösning.

Annons